Nyheter

Hør Marits tanker om hva hun prioriterer av trening i desember.

Økten den 20. desember er endret til kl. 18.00. Se hele programmet.

For deg som er påmeldt til Birken skifestival blir det en rekke spennende og gode økter i desember. Programmet er omfattende så her er det noe for alle.

I tillegg til styrkeøkter blir det treningsplanlegging og nye treningsprogrammer. Marit skal gi deg gode tips for diagonalgang og martin gir sine tips for staking i motbakke og bruk av SkiErg. Det blir også prepping av ski.

På selveste julaften blir det svettefest med Marit Bjørgen og Ragnar Bragvin Andresen.

SkiX/Birken – program desember
1. desember: Treningsplanlegging - episode 3: Trening i desember.
Marit og Martin gir deg tips til hva du kan fokusere på og hvordan du kan trene i desember.

3. desember: Hva skal du gjøre når du blir syk?
Marit forklarer hva hun gjør når hun kjenner at hun er i ferd med å bli syk, hva hun gjør når hun er syk og hvordan hun legger opp treningen etter sykdom.

6. Desember, kl. 1930-2000: Live styrkeøkt med Marit og Ragnar.
Marit og Ragnar trener sammen med deg gjennom en live digital treningsøkt. Økten passer for alle og man trenger kun litt gulvplass for å være med. Følg økten på smarttelefon eller PC. God trening!

10. desember: Hvordan gå teknisk godt på SkiErg?
SkiErg er et kjempefint treningsverktøy som Martin benytter mye i treningen sin. I denne episoden viser Martin deg hvordan du kan gå godt teknisk på en SkiErg slik at du kan få mest mulig ut av treningen og størst overføringsverdi til skigåingen. Teknikk på SkiErg er kjempeviktig for å få godt utbytte i forhold til et som skal skje når du spenner på deg skiene.

15.desember, Kl. 1840: Interaktivt kurs - utstyr og prepping - episode 2: Gliding av ski.
Når du går flere mil på ski, sier det seg selv at gliden er helt sentral for en god tid, men også en god skiopplevelse. Følelsen av å ta seg over fjellet med godt slipp i skiene er fantastisk. Vår smøreekspert Peder Stadaas viser deg hvordan du skal glide skiene dine for best mulig glid under årets Birkebeinerrenn.

17. desember: Teknikk i diagonalgang sammen med Marit Bjørgen.
Marit viser deg hva hun fokuserer på for å gå godt i diagonalgang, og viser deg driller og fokusområder du kan bruke for å bli bedre i diagonalgang.

20. Desember, kl. 1900: Live-styrketrening med Martin og Sondre.
Sondre og Martin trener sammen med deg gjennom en live digital treningsøkt. Økten passer for alle og man trenger kun litt gulvplass for å være med. Følg økten på smarttelefon eller PC. God trening!

21. Desember, kl. 1900: Live foredrag
Foredrag og spørsmålsrunde med Martin. Tema: trening. Send inn spørsmål før eller underveis i øktene.

23. desember: Hvordan skal du trene i juleferien?
Martin kommer med tips og triks til hvordan Birkebeinere kan benytte juleferien til å trene.

24. desember: Svettefest på juleaften sammen med Marit og Ragnar.
Hva er vel deiligere enn å starte juleaften med en treningsøkt sammen med venner eller familie?! Marit og Ragnar trener sammen med deg gjennom en digital treningsøkt. Økten passer for alle og man trenger kun litt gulvplass for å være med. Følg økten på smarttelefon eller PC. God trening!

27. desember: Julegave fra Martin og Sondre. Martin og Sondre viser Birkebeinere hvordan de kan ta staking i motbakke til neste nivå.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen