Nyheter

Kjempeglade for å være i gang igjen

IMG_9586b
Til tross for mye frustrasjon de siste par årene, er vi kjempeglade for å kunne arrangere Birken igjen, sier Eirik Torbjørnsen, daglig leder for Birken AS.

Tekst og foto: Ungdomsreporter   

-Vi ser utgangen av pandemien nå som vi får arrangere igjen, men det har vært mye håp og mange skuffelser de siste to årene, men det er veldig gøy at vi nå får arrangere BarneBirken på fredag og selve Birkebeinerrittet på lørdag, sier en offensiv Eirik Torbjørnsen.  

Torbjørnsen forteller om tiltak som er satt inn for å kunne gjennomføre årets ritt: 

-Vi kan ha med 4000-5000 i år grunnet restriksjonene vi må følge, så selv om vi pleier å ha flere deltakere er vi fornøyd med at såpass mange kan få muligheten til å stille til start, tross pandemien vi er i. I tillegg må vi fortsatt holde “meter’n”, vi skal sprite hendene og holde oss hjemme om vi føler oss syke. I tillegg må alle som deltar i voksenarrangementet på lørdag ha grønt koronasertifikat, det vil si minst tre uker siden de fikk første vaksinedose, forteller Eirik Torbjørnsen. 

Torbjørnsen er opptatt av å gi alle påmeldte en god opplevelse de kommer til å møte en forberedt arrangør som tar smittevern på alvor. -Birken er tilbake , og vi skal gi deltakerne en god opplevelse både på Rena, underveis og ved mål på Lillehammer. Alle skal kunne kjenne igjen den gode Birkenstemningen og forhåpentligvis oppmuntre til deltakelse senere år. 

Se hele intervjuet med Eirik Torbjørnsen: 

Annonse
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen