Nyheter
Isak 3

Birken har signert en ny 3-års samarbeidsavtale med Maxim/Orkla.

Bilde: Key Account Manager Isak Sandvold i Orkla signerte ny avtale med Birken

Avtalen sikrer Birkens deltagere Maxim sportsdrikk på alle drikkestasjoner i alle arrangementer de neste tre årene. Maxim har vært en god samarbeidspartner med Birken siden 2015 og nå er de med på laget til og med 2024.

Bærekraft er viktig både for Orkla og Birken, og i den nye avtalen ligger det blant annet en oppfordring om nulltoleranse mot forsøpling på arrangementer.  Birken har allerede et sterkt fokus på temaet og skal jevnlig informere og oppfordre deltagere, leverandører, frivillige og andre til null forsøpling både i løype og på arenaer.

Bedre emballasjeløsning skal forhindre forsøpling
Maxim tar ansvar og deres porsjons gel kommer nå i ny forpakning, der delen man river av for å åpne gelen vil bli hengende igjenå selve posen. Dette er for å forhindre forsøpling av naturen, da den minste delen har vært lett å miste. I konkurranser er forsøpling ikke tillatt, dermed vil denne nye emballasjeløsningen både hjelpe deg under selve løpet og være bedre for naturen vi løper i.

Maxims 2 kg sportsdrikke har også fått en mer bærekraftig og helt resirkulerbar emballasje, og har dermed skiftet fra svart til hvit emballasje.

Maxims produkter kan kjøpes på alle våre arrangementer samt på www.maximsport.no.

Maxim
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen