Nyheter

Kine Kleveland - dama bak Birken-låta!

Kine Kleveland

25.07.2023 Foto og tekst: Privat/Birken

Låtskriver, artist og Birkenambassadør Kine Kleveland er 26 år og kommer i fra Trondheim. Nå har hun skrevet en rykende fersk Birken-låt!

Hvem er Kine Kleveland?

På Instagram (Kine_kleveland) står det i bioen: «Sopran, hobbymosjonist og låtskriver» - dette er ord som dekker Kine godt. Som ambassadør for Birken, og med nylig fullført master i kroppsøving og idrettsfag, er fysisk aktivitet og folkehelse noe Kine er spesielt opptatt av.

- Jeg trener litt, spiser smågodt, og deltar i løp for fellesskapet - noe som gir meg ekstra giv når treningslysta er lav i snøstorm i slutten av november. Det er også dette fellesskapet jeg ønsker å fronte som ambassadør, kanskje kan det gi litt ekstra giv og aktivitetsglede, som kan romme mye god helse på sikt, sier Kine.

Sopran og låtskriver

- Jeg elsker å skrive, finne veier og innganger til måter man kan uttrykke følelser og situasjoner på. For så å gå opp på en scene og finne tilbake til denne historien og dele den med et publikum. Jeg har valgt en yrkesretning som artist, og det har vært veldig riktig. Turene, sceneøyeblikkene og menneskene man møter har bydd på mye fint. 

Så hva har disse to sidene ved meg til felles? Sang og løping er egentlig ikke så fjernt fra hverandre da oppvarming, restitusjon og vanlige treningsprinsipp kan komme godt med som sanger også. Og det hjelper å ha litt vokalistkondis på scenen.

Låta "Birkebeiner"

-På bakgrunn av dette ble jeg derfor veldig glad da jeg fikk muligheten til å skrive og synge «Birkebeiner» for Birken. En låt som handler om fellesskapet, og at sammen klarer man det meste. Ei låt som forener to ting som betyr mye i livet mitt, nemlig aktivitet og musikk. Jeg håper denne gir litt giv i motbakkene, på sykkel, ski og med joggeskoa på. Og kanskje også ellers i livet. For jeg tror at både Birken og livet gjøres best i fellesskap med andre, avslutter Kine.

Sjekk ut:

Låta fremføres på Rena fredag 25. august kl. 19.00 med elever fra Rena skole og på Lillehammer lørdag kl 15.15 Se festprogram

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen