Nyheter

MyLift er ny partner

Andre 2

MyLift og Birken har inngått en partneravtale til og med 2025.

Foto: Andrè Hellebergshaugen i MyLift ser frem til samarbeidet med Birken.

MyLift har hovedkontor på Hamar med 46 ansatte og en omsetning på 125 millioner i 2020. Avtalen med Birken inneholder i hovedsak leveranser av toaletter til arenaene på de tre festivalene.

Med MyLift på laget har Birken fått en leverandør som vil spille på lag med Birken for å gjøre deltageropplevelsen så god som mulig.

2020 har vært et utfordrende år for kultur- og idretts Norge samt hele leverandørkjeden. Vi er derfor ekstra glade og stolte for å ha signert en samarbeidsavtale med Birken nettopp nå. Avtalen er utrolig viktig for oss, og vi er takknemlige og ydmyke for tilliten vi har fått.

Birken er en dyktig arrangør, som mange andre arrangører i Norge ser til. Under prosessen har vi avdekket felles verdigrunnlag rundt kvalitet. Vi ønsker å utvikle og styrke begges merkevare, samt bidra til økt kvalitet gjennom innovative og klimavennlige løsninger sier André Hellebergshaugen som er avdelingsleder for event i Mylift.

MyLift er et av de største utleieselskapene i Norge med norske eiere. Serie grunder Kjell Pettersson startet selskapet som i dag er Mylift AS i 2010. I dag ledes Mylift AS av gründerens sønn, Kjell Rune Pettersson, mens den andre sønnen, Ørjan Pettersson, jobber i selskapet. Mylift AS har depot på Gjøvik, Hamar, Elverum og Dal. Selskapet tilbyr det meste innen bygg, anleggs- og arrangementsutstyr. Selskapet er i vekst og har i dag 46 ansatte. I 2020 omsetter selskapet for omtrent 125 millioner. I tillegg er familien Pettersson majoritetseiere i søsterselskapet Mylift & Borud Stillas AS (MB Stillas). Selskapet har de siste 5 årene vokst fra 0 til 120 millioner i omsetning og sysselsetter i dag over 100 ansatte. Samlet omsetter konsernet for omtrent 250 millioner i 2020.

Komplett leverandør
MYLIFT EVENT er en komplett utstyrsleverandør til konserter, festivaler, idrettsarrangement, messer og firmafester. Med rask responstid, god service og kontinuerlig utvikling av produkter og tjenester ønsker de å være nummer en i bransjen.

Vårt motto er «Vi leverer riktig produkt, til avtalt tid og pris!» Våre kunders suksess er nøkkelen til vår egen suksess. Vi er derfor alltid lydhøre overfor kundenes utfordring og behov slik at vi best mulig møter eller overgår disse sier Hellebergshaugen.

SYKLER FOR BARNEKREFTAVDELINGEN PÅ ELVERUM
I begynnelsen av 2020 gikk noen ansatte sammen for å sykle Birken i august 2020. Det ble samtidig opprettet en Spleis til inntekt for barnekreftavdelingen på Elverum. Motivasjonen var å kunne ha et felles mål å trene mot, gjennomføre rittet sammen og ikke minst å kunne gi en støtte til de som virkelig trenger det. Det ble dessverre ikke noe av prosjektet i 2020. Men til rittet i 2021 ønsker de å samle enda flere til å delta.

Sport 1 Superstore Hamar har sponset MyLift med sykkel på en betingelse, at sykkelen skal auksjoneres bort når den kommer i mål på Lillehammer i august. Auksjonspengene går selvfølgelig til Barnekreftforeningen på Elverum!

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen