Nyheter

Nilsi - Birkens nye ambassadør

Nilsi

Foto: Privat, Tekst: Birken

Nils-Ingar, kjent som Nilsi  er en ivrig langrennsløper og Birkebeiner. For få år siden startet han«Prosjekt Toppidrett». Fra å være komiker og skuespiller gikk han over til å trene som en toppidrettsutøver. Prosjektet skulle vare ett år, men fire år senere trener han fortsatt jevnt og trutt og gleder seg til ny skiseong - og spesielt til årets Birkebeinerrenn. 

Birkens ambassadør
- Jeg er veldig fornøyd med å være Birkenambassadør i 2020. Birken er et fantastisk fint skirenn og det er en grunn til at det er blitt så populært. Jeg har gått Birken hvert år siden 2015 og gleder meg hvert år! Det er et skirenn som samler eliten, supermosjonister og de som bare har et mål om å komme seg over fjellet på en veldig fin måte.

Du jobber deg over fjell etter fjell og når du kommer til Sjusjøen er det kjempestemning langs løypa og alle kan føle seg som stjerner. Når du sklir inn på Birkebeineren skistadion deilig sliten etter 54 kilometer over fjellet, er det en nydelig følelse. 

- Birkebeinerrennet i fjor ble helt spesielt - jeg gikk kanskje mitt aller beste skirenn og klarte å bli topp 100. Det var på mange måter en milepæl i karrieren min, sier Nilsi, vår nye ambassasør.

Vi gleder oss til ha med Nilsi på laget frem mot Birkebeinerrennet og Birkebeinerløpet i 2020.

Hør gledesintervjuet med Nilsi etter fjorårets renn

 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen