Nyheter

Birkebeinerrittet er tilbake!

Rittvinner 31.8 2019  _6

Tekst: Birken Foto: Geir Olsen

Birken har fått grønt lys fra lokal og nasjonal helsemyndighet til å gjennomføre med et begrenset antall deltakere. Dermed blir Birkebeinerrittet lørdag 28. august et av de første store arrangementene når samfunnet gjenåpnes til høsten.
Vi har savnet dere, og gleder oss VELDIG til å møtes igjen!

Prioriterer Birkebeinerrittet, avlyser sidearrangement
Birkebeinerrittet arrangeres etter gjeldende smittevernregler, det vil si at vi har plass til en begrenset deltakermasse på inntil 5000.

Vi velger derfor å prioritere vårt hovedarrangement, Birkebeinerrittet, og avlyse sidearrangementene våre i 2021.
De som allerede er påmeldt UltraBirken sykkel, HalvBirken sykkel og UngdomsBirken sykkel har fått informasjon om dette, og kan velge mellom å endre sin påmelding til årets Birkebeinerritt, flytte deltagelsen til 2022 eller motta refusjon.

Koronasertifikat
Alle deltakere i Birkebeinerrittet må fremvise koronasertifikat som viser om du er vaksinert, eller har en fersk negativ test, ved henting av startnummer. Dere vil da få et armbånd som viser at dere er friske, og får tilgang til startsonen.

De som ikke er vaksinert får tilbud om en gratis hurtigtest ved oppmøte. Det tar omtrent 15 minutter å få svar på testen, så husk å legg inn litt ekstra tid til dette.

Sjåfører, heiagjeng mm trenger ikke koronasertifikat, men får ikke komme inn i startsonen.
For Sport 1-messen på Lillehammer gjelder vanlige regler som i butikk. Messen vil ligge utenfor den sikre sonen i målområdet ved Håkons Hall.

Les mer om koronasertifikat på helsenorge.no

BarneBirken sykkel
BarneBirken sykkel
arrangeres fredag 27. august, både på Rena og Lillehammer. Dette er lokale arrangement, og som foresatt trenger man ikke fremvise koronasertifikat. Barn er unntatt reglementet om koronasertifikat og test.

Påmelding
På grunn av restriksjonen på antall deltakere som ligger i de nasjonale føringene for store arrangement til høsten, er det ikke veldig mange plasser igjen.
Meld deg på sommerens treningsmål her

SommerBirken QR
SommerBirken QR 2021 er en folkehelseaktivitet som gjennomføres fra 12. juli til 8. august i den ordinære Birkebeinertraseen.
- Sykle når du vil, i den retning og tempo som passer best for deg.
Les mer om SommerBirken QR

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen