Nyheter

Eirik Torbjørnsen blir ny daglig leder i Birken

Eirik Torbjørnsen 1400x575

 

Tekst: Birken, Foto: privat

Eirik Torbjørnsen er ansatt som daglig leder i Birken AS og starter i sin nye stilling 1. januar 2019.

Eirik Torbjørnsen er 49 år, født og oppvokst på Lillehammer og bosatt i Gausdal kommune. Han er nå daglig leder i Lillehammer Fotballklubb, der han har vært siden høsten 2017. Før han kom dit arbeidet han mange år i P4, der han blant annet var en profilert nyhetsanker og programleder for nyhets- og aktualitetsmagasinet "Sytten Tretti". Han har også tidligere jobbet som reporter i TV 2 Nyhetene, og tatt del i internasjonale operasjoner i Afghanistan.

- Det er med ydmykhet jeg går til jobben med å styrke og videreutvikle en allerede sterk nasjonal merkevare. Jeg har et nært forhold til de ulike arrangementene, og ser hva dette medfører av positive ringvirkninger for både folkehelse, reiseliv og næringslivet for øvrig. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben sammen med de ansatte og i nær dialog med eierklubbene, Birkens samarbeidspartnere og de mange frivillige som legger ned en formidabel og prisverdig innsats år etter år, sier Torbjørnsen.

-Jeg er glad for å få Eirik med på laget og ser frem mot et godt samarbeid, sier styreleder i Birken Hans Petter Adolfsen. Jeg er sikker på at Eirik har de egenskapene som skal til for å løfte Birken noen hakk videre, han kjenner produktet og merkevaren vår godt, sier Adolfsen. 

 

Vi ønsker Eirik hjertelig velkommen til Birken:-)

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen