Nyheter

Jostein Buraas blir ny daglig leder i Birken

Til pressemelding JB 2

29.01.2024 Tekst: Birken, Foto: privat

Jostein Buraas er ansatt som daglig leder i Birken AS og starter i sin nye stilling 1. mai 2024.

Jostein Buraas er 50 år, gift og far til to voksne gutter, født og oppvokst i Hurdal og bosatt på Lillehammer de siste 20 årene. Han er nå regionleder i Olympiatoppen Innlandet, en jobb han har hatt de siste fem årene. Jostein har også blant annet bakgrunn som salgs- og arrangementssjef i Olympiaparken, som daglig leder for Lillehammer Skiklub, sportssjef for Ungdoms OL og daglig leder for Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre. Han har også tidligere sittet i styret til Birken AS.

 - Jeg er både stolt og beæret over å få muligheten til å bidra til å utvikle en ikonisk merkevare som Birken til nye høyder. Jeg har et tett og nært forhold til Birken etter mange år som ivrig deltaker selv og som ansatt hos en av eierklubbene. Etter noen tøffe år med pandemi for oss alle, er det veldig gledelig å se at både gamle og nye Birkebeinere nå velger seg Birken som sitt treningsmål.

-Sammen med dyktige kollegaer, gode samarbeidspartnere og Norges beste frivillige gleder jeg meg stort til å ta fatt på jobben med å videreutvikle Birken til det beste for deltakere, eierklubbene og regionen sier Buraas.

-Jeg er glad for å få Jostein med på laget og ser frem mot et godt samarbeid, sier styreleder i Birken Lasse Kollerud. Jeg er sikker på at Jostein har de egenskapene som skal til for å løfte Birken fremover, han kjenner produktet og merkevaren vår godt, sier Kollerud.

Vi ønsker Jostein hjertelig velkommen til Birken!

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen