Nyheter

Ny S/MAX eSkin

7 - Perspective - Pair - Top sheet tip - SMAX eSKIN + PLK SHIFTIN

Felleski med ny bærekraftig kjerne bygd med resirkulerbare plastfasker.

S/MAX eSkin er en lett, solid og mer bærekraftig felleski. Skiene er i salg fra januar 2021 og selges i pakke med den nye Prolink Shift-in binding.

S/MAX-serien er konstruert for å ta for seg en av de største forbrukergruppene innen langrenn, den konkurranseinspirerte skiløperen. Her er ytelse en grunnleggende nødvendighet. De trenger et produkt som gjør det mulig å utvikle seg som skiløper og som er enkel å ta i bruk samtidig som den kommer med innovative løsninger som setter fokus på bærekraft.

Hvordan fungerer det
S/MAX er bygget på samme form som world cup skien S/LAB CARBON CLASSIC. Spenn, profil og sidevegger er den samme for å maksimere fraspark, glid og akselerasjon.

Fokus på intuitive løsninger
Med eSKIN trenger du ingen smøring, her handler det om et smørefritt feste og lydløs glid. Og med vår nylanserte SHIFT-IN binding, kan du enkelt finne den posisjonen som samsvarer med løypeprofil, føreforhold eller egen fysisk form. For å skifte posisjon er det bare å vri på knappen for å endre feste eller glid. Og alt dette gjør du enkelt samtidig som du står på skien.

Ny bærekraftig kjerne
Salomon introduserer en helt ny kjerne med navnet S-CORE 45. S-CORE står for “sustainable core” og “45” for prosentdelen av kjernens vekt som er laget av 9 resirkulerte plastflasker. Denne prosenten er basert på en 201 cm lang ski. Ved bruk av resirkulert PET og Densolite skaper dette en perfekt blanding som resulterer i at S-core har en bevist holdbarhet og som er lett i vekt.

4 - Perspective - Pair - Focus bindings - SMAX eSKIN + PLK SHIFTIN
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen