Nyheter

Delt startnummerløsning på Rena

TurBirken 27 1400x575

Foto: Bjørg Steine, Tekst: Randi Bolstad

Delt startnummerløsning på Rena
Etter tilbakemeldinger fra i fjor har vi nå kommet frem til en løsning som både tilfredsstiller ønsket fra mange deltagere samtidig som det blir liv og røre i sentrum igjen.

Her er løsningen: 

1. Dagen før - i Rena sentrum
Kommer du til Rena dagen før arrangement, henter du ditt startnummer på kulturhuset i Rena sentrum. 

2. På renndagen - ved startområdet
Kommer du til Rena på selve renndagen - henter du ditt startnummer direkte ved start på Tingstadjordet fredag og lørdag morgen.

Se åpningstider startnummerutdeling

Du kan kjøre privatbil til start på renndagen, i tillegg til Birkens busstilbud og lagsbusser. Dette er for å gjøre logistikken enklere for alle deltagere. 

Merk: Det er kun startnummerutdeling ved start på Tingstadjordet på selve renndagen og ikke i Rena sentrum.  Dette gjelder fredag og lørdag morgen.

Hvorfor delt løsning?
- Våre deltagere skal oppleve at det er enkelt å delta på Birken samtidig at rammen rundt arrangementet skal være best mulig. Med startnummerutdeling på start på renndagen, vil det være tidsbesparende og kundereisen vil oppleves bedre for deltageren. Vi er opptatt av totalopplevelsen, sier Birkens daglige leder Eirik Torbjørnsen.

Det er også viktig å samarbeide tett med lokalsamfunnet slik at vi sammen kan skape en hyggelig ramme rundt ski-, og sykkelfestivalen på Rena. Våre deltagere skal ha et best mulig tilbud hvor overnatting og mattilbud i Rena sentrum er en viktig del av totalpakka.

De ca 2500 Birkebeinerne som henter sitt startnummer på fredag vil oppleve en hyggeligere ramme på torget og i kulturhuset. Derfor blir det startnummerutdeling i Rena sentrum dagen før arrangement.

Skyttelbusser på renndagen
På renndagen settes det opp skyttelbusser som går kontinuerlig mellom Rena sentrum, overnattingsstedene og start - slik at de som kommer kollektivt til Rena enkelt kan ta buss til start.

 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen