Nyheter

NYHET Birken 5 km - Aktiv mot kreft

hoppende glad

Tekst: Birken, Foto: Sportograf

NYHET Birken 5 km – Aktiv mot kreft
Birken og Aktiv mot kreft arrangerer sammen nyheten Birken 5 km – Aktiv mot kreft på Lillehammer lørdag 15. juni.

Det nye arrangementet skal være et lavterskeltilbud uten tidtaking hvor ALLE f.o.m 10 år kan delta. Løpet arrangeres med start og mål ved Håkons Hall på Lillehammer og går i vakre omgivelser rundt Maihaugen.

Arrangementets frontfigur Nils Ingar Aadne og andre kjente skiprofiler er til stede for å dele ut premier til alle som deltar – det er lik premiering til alle.

Inntektene går til Aktiv mot kreft 
Aktiv mot kreft som er Birkens veldedige samarbeidspartner, er en stiftelse etablert av Grete Waitz og Helle Aanesen som jobber for å få trening inn som en del av kreftbehandlingen. Tilpasset trening er viktig både før, under og etter behandling.  Les mer om den fantastiske jobben Aktiv mot kreft gjør for kreftpasienter

Av startkontingenten på kr 220,- går kr 100,- uavkortet til Aktiv mot kreft, kr 100,- til arrangementskostnader og kr 20,- i lisens til Norges Friidrettsforbund.

Uansett om du går eller løper, er du med og støtter en god sak. Birken 5 km – Aktiv mot kreft løpet er en unik opplevelse hvor vi sammen mobiliserer til fysisk aktivitet.

Meld deg på
Opplev løpeglede sammen med andre i alle aldre – bli med og meld deg på

 

Nilsi kommer også - kommer du?

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen