Nyheter

Oppdaterte smøretips for VinterBirken QR

Åge-Skinstad-Smørekurs

Hver fredag oppdaterer Swix smøretips. Se tipsene for kommende helg.

VinterBirken QR er vinterens nyvinning for alle som ønsker å gå Birkebeinerløypa mellom Rena og Lillehammer. I VinterBirken står du helt fritt til å velge selv når du skal gå, hvilken stilart som passer deg best, om du skal starte eller komme i mål på Lillehammer og om du vil dele opp turen over flere dager.

Les mer om VinterBirken 

Hver lørdag fra 6. februar til 7. mars legges det til rette for alle som vil utfordre seg selv gjennom Birkens 54 kilometer. Det vil bli nykjørte løyper over fjellet, enkel servering på Kvarstad og smøretips fra Swix.

Smøretips fra Swix oppdatert 12. februar
Swix vil legge ut sine smøreanbefalinger på sine egne nettsider hver fredag i denne perioden. Tipset vil gjelde for den kommende helgen.

Oppdaterte smøretips for VinterBirken

Swix sine smøretips vil være 100% fluorfrie.

– Fremtiden er fluorfri. De nye fluorfrie produktene fra Swix har vist seg å være så bra at de er på høyde med tidligere fluorholdige produkter. Det er ingen grunn til at en Birkebeineren skal ha fluor under skiene, sier sjef for Swix sin Racing Service i Norden, Henrik Johsen.

Nye festevokser og glidere

Swix har denne vinteren kommet med en rekke nye produktene for både bedre glid og feste.

Pro by Swix: Dette er en helt ny serie med miljøvennlig og fluorfri glider utviklet for turløpere, mosjonister og eliteløpere.

Les mer om Pro by Swix 

VP: Fluorfri festevoks for konkurranse og trening. VP skiller seg ut med sine sorte bokser, med systemet er likt som andre festevokser fra Swix. Denne voksen ersatter den tidligere VR-linjen som inneholdt fluor.

VP har denne vinteren blitt brukt av de beste skiløperne i verden.

– Vi har anbefalt VP i verdencuprennene i Toblach, Val di Fiemme og Falun. VP-voksene har et veldig godt feste, samtidig som de har god glid. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra mange nasjoner, og VP har blitt benyttet i alle de nevnte rennene, sier Morten Sætha i Swix Racing Service.

Les mer om VP-linjen:

I tillegg til smøretips inn mot hver helg med VinterBirken, vil Swix også komme med detaljerte tips til Birkebeinerrennet som planlegges gjennomført 19.-21. mars.

Vi ønsker deg lykke til og god tur over fjellet.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen