Nyheter

Red Bull gir deg vinger mot Lillehammer

birken-redbull-large

 

Foto og tekst: Red Bull 

Red Bull gir vinger til Birkendeltakerne

Lørdag kan alle som går Birken nyte godt av det nylig inngåtte samarbeidet.

Red Bull ønsker å gi vinger til mennesker og ideer uansett hva slags treningsgrunnlag og prestasjonsmål, og med de fysiske prøvelsene som ligger i årets kalender er dette et naturlig samarbeid.

Allerede kommende helg vil deltagerne mellom Rena og Lillehammer kunne nyte godt av den nye relasjonen. Like etter Sjusjøen skistadion er Red Bull tilstede og sørger for at både topptrente og utslitte deltakere kan få servert vingene de trenger for nedfarten mot Birkebeinerstadion. En ramme verdig et besøk også for publikum i løypa der musikk og godstemning kan garanteres.

Egen Birken-pris på Red Bull Janteloppet
Nødvendig energi både under og etter løpet er ikke eneste fordel for årets deltakere. Mens de 54 kilometerne Birkebeinerrennet strekker seg må kunne sies å være tungt tradisjonsbundet, er de 20 kilometerne som venter i Red Bull Janteloppet på Pellestova det moderne motstykket av en langrennsløype.

Som deltaker på Birken er det nå mulig å melde seg på til halv pris ved bruk av rabattkoden birken50 innen utgangen av mars. Hva passer vel bedre enn å runde av vinteren med vinterens morsomste skirenn?

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen