Nyheter

Salomon og Atomic lanserer flyttbar binding

Salomon-nordique-HD©CLEMENT.HUDRY-24 2

Med en hånd og et enkelt grep kan du justere bindingen når du måtte ønske.

Flyttbare langrenns bindinger har eksistert på markedet i flere år, men nå lanserer Atomic og Salomon, to av verdens største skimerker, en ny flyttbar binding. Prolink Swift-In kommer til både klassisk og skøyting og bindingen kan flyttes mens man har skiene på. I tillegg har Prolink Shift-In en helt ny konstruksjon som gir best mulig balanse og følelse mellom skiløperen, bindingen og skien i begge stilarter.
 
Klassisk:
Når bindingen er i posisjon “0” får du best mulig balanse mellom feste og glid. Dersom du ønsker å forbedre feste er det bare å vri til høyre, da vil bindingen flyttes forover. For å få bedre glid er det bare å vri til venstre så vil bindingen automatisk flyttes bakover.

Skøyting:
Den åpenbare fordelen ved å skøyte med Shift-in bindingen i “0” posisjon er at det gir best balanse mellom ski og binding. Men dersom du er nybegynner i skøyting eller skøyter på isete og harde forhold er det anbefalt å flytte bindingen fremover for å få bedre kantgrep i fronten av skien. Dersom det er løsere forhold er det anbefalt å flytte bindingen bakover. Når bindingen flyttes bakover, blir skien lettere å akselerere.

Shift-In bindingen limes til skien med en egen plate som gir optimal kraftoverføring, stabilitet og følelse med snøen. På bindingen er det seks ulike posisjoner, noe som gjør det enkelt å finne den posisjonen som samsvarer med løypeprofil, føreforhold og egen fysisk form. For å skifte posisjon er det bare å vri en halv omdreining, hver omdreinging er på 0,75 cm.

Bindingen er svært enkel å montere på platen og ingen spesielle verktøy er nødvendig for monteringen.

Salomon og Atomic har utviklet spesifikke ski/binding pakker med forskjellige skøyte, klassiske, og felleski.
Ski med Prolink Shift-In binding blir levert som en pakke.  

Prolink Shift-In vil bli tilgjengelig for salg i utvalgte norske sportsbutikker i januar 2021.

Salomon-nordique-HD©CLEMENT.HUDRY-23
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen