Nyheter

Smertefri skisesong

Actimove - knestøtte2

En forutsetning for å prestere med ski på beina er å kunne stå eller gå uten smerter.

Annonsørinnhold

Nettopp derfor er det like viktig å investere i profesjonelle støtteprodukter som tekniske klær og skiutstyr.

Øystein Jensen, fysioterapeut og daglig leder for Corporis AS, vet hva han snakker om når han sier at mange dessverre glemmer å sikre kroppen mot tøffe påkjenninger under skisesongen.

– Det er en kjensgjerning at skisport krever mye av ankel-, kne- og håndledd avhengig av hvilken skiaktivitet som utøves, sier han.

 Akilles til besvær
– Ved smerter etter gjentatte overtråkk eller vondt i akillessene under turen, er det å investere i en skikkelig ankelstøtte en rimelig måte å sikre en bedre tur på, sier Øystein Jensen.

En perfekt smertelindrende og forebyggende løsning for ankelleddet er støtteproduktet Actimove Talomotion. Et produkt som støtter, tilfører kompresjon, øker sirkulasjonen og gir smertelindring. Myke puter sikrer god komfort samtidig som det hindrer gnagsår. 

Knalltøft for kneet
Står du mye alpint vet du at det kan være en hard påkjenning for kneet. Utforkjøringer setter kneleddet på en skikkelig prøve. Øystein Jensen sier han ofte snakker med pasienter som unngår de bratteste hengene i bakken på grunn av knesmerter.

– En god knestøtte varmer, stabiliserer, og gir en grunnleggende trygghetsfølelse. Det gir enkelt og greit et mye bedre grunnlag for å prestere.

 Actimove GenuMotion er en knestøtte som gir optimal støtte og komfort for kneet under bevegelse. Som alle de andre Actimove Motion-produktene, er støtten strikket ved hjelp av 3D-teknologi for maksimal kompresjon og stabilitet. Sklisikre kantbånd holder støtten på plass også under de mest ekstreme forhold. 

Albuejuling
Er du ivrig i langrennssporet har du kanskje kjent på ubehag i albuene? Øystein Jensen sier dette ofte skyldes repetitiv staking, da det er en stor påkjennelse for muskelfestet rundt leddet.

– Suksessoppskriften for å unngå denne type smerter består av rehabiliterende øvelser, alternativ trening og en varmende og stabiliserende albuestøtte.

Actimove EpiMotion er en 3D-strikket albuestøtte som sikrer optimal kompresjon og stabilitet. To anatomisk utformede pelotter masserer albuen og demper smerten.

– Det er viktig å huske på at selv om støtteprodukter i seg selv er svært nyttig, så får du først den optimale effekten når du supplerer med god og målrettet trening, avslutter han.

Se produktene

øysteinjensen

Actimove
Enkelt forklart er Actimove en serie støtteprodukter som gir trygghet både i form av forebygging og smertelindring. Dette er egenskaper som fremmer kroppens egenrehabilitering. Det finnes produkter for tommel, ankel, håndledd, kne og albue. En rekke ledd på kroppen utsettes for slitasje og skader under aktivitet og gjennom livet generelt.

  • Actimove Rhizo Forte for tommelen: Artrose/artritt kan starte med smerter på tommelens nederste ledd. Actimove Rhizo Forte stiver av de to nederste leddene slik at du skal fortsatt kan være aktiv og sikres en rask rehablitering.
  • Actimove Genomotion for kneet: Genumotion er en kneortose som er strikket ved hjelp av 3D-teknologi for å oppnå optimal kompresjon og stabilitet. GenuMotion er anatomisk formet, og er strikket på en måte som gir en målrettet kompresjon. Noe som øker blodsirkulasjonen og lindrer smerter.
  • Actimove Talomotion for ankelen: Dette er et produkt som brukes etter overtråkk eller hvis man har problemer med akillessenen. Produktet støtter, gir kompresjon, varme og sirkulasjon. Noe som gjør gjenopptreningen mer effektiv.
  • Actimove Manumotion for håndleddet: Egner seg godt ved forstuinger, karpal tunellsyndrom og musearm. Produktet får ledd og knokler mer sammen. Noe som gir mer rom for blodårene og har en smertelindrende effekt.
  • Actimove Manumotion for albuen: Har samme gode egenskaper som de andre produktene i serien. Presser senene tettere inntil leddene og gir avlastning og smertelindring

Støtteprodukter fra Actimove er tilgjengelig på nærmeste apotek.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen