Nyheter

Sparebank1 Gudbrandsdal: – Været har ikke mye å si. StafettBirken er alltid strålende

Sparebank1 Gudbrandsdal

Tekst og foto: Ingeborg Scheve

Sparebank1 Gudbrandsdal har aldri hatt flere lag påmeldt i StafettBirken enn i år. Slikt blir det stemning og rivalisering av, uansett vær.

– Været har ikke mye å si. StafettBirken er alltid strålende likevel, men i år var det ekstra godt å komme i mål, sier Line Dahl Slapgard, som gikk StafettBirken for femte gang.

De rundt 100 lagene som stilte til start i StafettBirken representerer en rekke ulike bransjer, organisasjoner og virksomheter, både offentlige, private og ideelle.

For Sparebank1 Gudbrandsdal er StafettBirken blitt vinterens viktigste møteplass. I år hadde de rekordmange lag med.

– I år har vi åtte lag, det er rekordmange lag for oss, og hvert år er det flere som vil være med, sier Slapgard.

Hun gikk andre etappe for ett av de seks lagene som Sparebank1 Gudbrandsdal hadde påmeldt i mixed-klassen.

For Slapgard og resten av lagene til Sparebank1 Gudbrandsdal er den interne konkurransen den som har størst prestisje, men det sosiale er uansett det viktigste. Etter at alle lagene er i mål, alle har fått grillet og utvekslet litt om etappene sine, blir det tradisjonen tro bankett på kontoret med pizza og premieutdeling.

– Det beste med StafettBirken er å møte kjentfolk i sporet, og når man gjør det så bli blir det jo en intern konkurranse. Det er sosialt og lagbygging, og det blir alltid en bra dag, sier Slapgard.

– Men hovedrivalen utenom den interne konkurransen, er Sparebank1 Østlandet. De pleier å ha med en del lag så det er gøy å prøve å slå dem, skyter kollega Gina Sveen Schonhowd.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen