Nyheter

Sport 1 fortsetter som generalsponsor i Birken

IMG_0620

Avtalen er på fem år og generalsponsor er det øverste sponsornivået i Birken.

Sport 1 har vært samarbeidspartner i Birken siden 1993 og generalsponsor siden 2018.

Sport 1 er en svært god og viktig samarbeidspartner for oss sier daglig leder i Birken, Eirik Torbjørnsen. Sport 1 har en profil som passer Birken godt og har butikker som sørger for at våre deltakere får tilgang til godt og nødvendig sportsutstyr. I tillegg har Sport 1 og Husum gruppen innholdsrike salgsmesser under alle Birkenarrangement som både deltakere og lokalbefolkning nyter godt av, sier Torbjørnsen.

Birken er tuftet på den historiske birkebeinerferden over fjellet i 1205/1206. I 2023 arrangeres Birkebeinerrennet for 83. gang. Det er 30 år siden det første Birkebeinerrittet og 25 år siden det første Birkebeinerløpet.

Birken er en ideell organisasjon hvor overskuddet i sin helhet går tilbake til idretten i regionen. Arrangementene gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad.

Sport 1 er meget fornøyde med ny forlenget avtale som generalsponsor sier Espen Dybvig, kjedeleder i Sport 1 gruppen.

Sport 1 sin visjon er å bidra til at det norske folk orker mer! Birken har med sine arrangementer helt klart vært en sterk bidragsyter til å få folk i form og det er en viktig grunn til at vi forlenger avtalen sier Dybvig.

Sport 1 er en sportskjede med over 200 lokalt eide sportsbutikker der fokus er satt på sunne sportsverdier, solid fagkompetanse og markedsledende merkevarer. Alle butikkene i Sport 1 har et bredt og lokalt tilpasset vareutvalg. - Vi er opptatt av alltid å finne de rette produktene for deg. Vi er spesialistbutikken som legger all vår ære i at du skal trives med produktene når du bruker dem sier Espen Dybvig.

Flere er med videre
Subaru, Nortura/Gilde, Eidsiva Bredbånd og Arvid Nordquist kaffe er andre avtaler som har vært til reforhandling i 2023. Alle har signert nye avtaler og er viktige partnere for Birken og arrangementene.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen