Nyheter

Stafettdebutantene: – Ser jo at folk strekker seg langt for hverandre

2023 StafettBirken Rubic - Scheve copy

Tekst og foto: Ingeborg Scheve

Databedriften Rubic debuterte i StafettBirken med to lag. Opplevelsen frister til gjentakelse, både sportslig og sosialt.

– Det var moro å kunne samle alle og dra hit, og at folk går inn for det, sier teamsjef i Rubic Anders Retterås.

Birken treffer debutantene godt inn i stafetten, og kan bekrefte at innsatsen i alle ledd var upåklagelig, både i og utenfor sporet.

Hvilke ambisjoner hadde dere for stafetten?
– Vi har ansatte som bor både i Norge og Sverige, så først og fremst å samle folk. Men så er det moro å gå skirenn igjen, sier Retterås.

Forberedelser til rennet var imidlertid løpernes eget ansvar. Teamsjefen innrømmer samtidig at for egen del manglet det litt på både styrke, teknikk og kondis.

– Jeg gikk første etappe, gikk ut hardt og angret tidlig. Jeg merker at det er mange år siden sist jeg gikk skirenn, men det var veldig moro uansett, sier Retterås.

Debuten frister også til gjentakelse.

– Dette var veldig moro, og veldig sosialt, og det der artig å gjøre noe som skaper engasjement. Spesielt når man ser at folk strekker så langt, sier teamsjefen.

De rundt 100 lagene som stilte til start i StafettBirken representerer en rekke ulike bransjer, organisasjoner og virksomheter, både offentlige, private og ideelle.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen