Nyheter

Swix og Birken forlenger samarbeidet

Swixavtalen i boks redigert 1400x575

Tekst: Randi Bolstad, Foto: Birken

Swix blir hovedsamarbeidspartner for Birken i 3 nye år

- Birken er en av de viktigste folkefestene og mosjonsarrangementene i Norge sommer som vinter, og vi er svært glade for at vi skal fortsette å være en del av akkurat dette, sier Bjørnar Myhren, sponsorsjef i Swix.

Swix og Birken har samarbeidet godt over mange år og det var veldig naturlig for oss å fornye avtalen.

De overordnede mål med avtalen er å eksponere og profilere Swix som samarbeidspartner for Birken, samt Birkens arrangement og andre aktiviteter for å stimulere deltagere og publikum til bruk av Swix sine produkter og tjenester innenfor skismøring, smøreservice, skistaver og klær.

-Swix er en stor og solid aktør med en unik merkevare som deltagerne kjenner godt.  Birkens deltagere gir Swix bra score i markedsundersøkelser etter arrangementene. Dette viser hvor viktig det er for å oss å gi våre deltagere god smøre- og stavservice både før og underveis i rennet, uttrykker daglig leder i Birken AS, Olaf Johan Thomasgaard. 

Vi gleder oss til å videreføre samarbeidet med Swix i en ny 3-årsperiode.

Brav Norge AS er verdensledende leverandør av Swix skismøring og skistaver. Selskapets bekledningsprodukter for sport og aktive fritidsaktiviteter markedsføres under merket Swix. Produkter fra Swix er å finne hos forhandlere av skiutstyr verden over, og de brukes av både norske og internasjonale utøvere i verdenstoppen i ulike ski-disipliner.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen