Nyheter
Gekko Firm GRV

Gekko Form GRV
Racersykkel uten begrensninger! Gravel betyr grus, noe disse syklene takler med glans. De egner seg like bra til langtur i marka som til trening på vekslende underlag. Lett og solid aluminiumsramme og stiv gaffel med plass til brede dekk. Noe mer oppreist sittestilling enn på landeveissykler for bedre komfort og kontroll på krevende underlag. Shimano Tiagra 20 gir, kraftige Shimano BR 305 mekaniske skivebremser og Schwalbe G-One Race Guard Folding dekk i 700x40c.
Pris kr. 11 999, www.sport1.no

Syncros

Nytt hjulsett fra Syncros
Syncros Silverton SL hjulsett for MTB er lansert og blir å finne på det norske markedet i 2019. Hjulsettet i karbon markedsføres som one-piece og veier kun 1250 gram. Forhjulet veier 583 gram og bakhjulet 667 gram. Silverton SL skal gi bedre kraftoverføring og akselerasjon samt bedre stabilitet og presisjon i syklingen.

Super Motard M4T_dyp

Nyutviklet sykkeltype
Med SuperM har Hard Rocx utviklet en sykkeltype hvor inspirasjonen er hentet fra supermotard- motorsykler som kombinerer grenene motocross og roadracing. Dette er sykkelen for deg som ønsker en sykkel med stor fleksibilitet og komfortabel sittestilling. Supermotard passer til det meste; sykkelferie, pendling, grus sykling og raske treningsturer på asfalt. Den har utgangspunkt i en 29R-ramme og det er konstruert en egen alu-gaffel med god plass som passer brede dekk. Lengden på gaffelen er den samme som på en 29R-demper- gaffel. Hard Rocx har valgt å utstyre Super Motard med de raskeste dekkene Schwalbe produserer; G-One Speed. Ved siden av å trille lett, vil du med det store volumet i dekkene også føle høy komfort og god trygghetsfølelse.

Du kan også variere valg av dekk avhengig av ditt bruk og dine behov. Her kan du bruke alt fra smale hybrid-dekk til grove terreng-/piggdekk for terreng og vintersykling. Den store variasjonen i utveksling gjør, at enten du sykler fjellpass med tung opp-pakning eller har treningstur med stor fart på asfalt, vil ha alle de girene du måtte ønske deg. Touring modellene kommer både med skjermer og bagasjebrett og har priser fra 12 990 til 16 990.
Super M4 Touring har en veiledende pris på 13.990,-

Annonse
D5S_9500

Assos med ny kolleksjon
Den sveitsiske leverandøren av sykkelklær ser økende sykling på grus og stier og utvider sitt MTB sortiment. De nye produktene er en rimeligere variant av Rally kolleksjonen som kom for drøye to år siden. Assos produserer høy kvalitets sykkeltøy og den nye kolleksjonen er testet av BMC teamet. Vil du se mer av produktene til assos kan du se de i Håkons Hall under Birkebeinerrittet 24. – 26. august i år.

R_Edge130_HR_1004.1

Garmin Edge 130
Edge 130 er en kompakt og robust GPS-sykkelcomputer med brukervennlig navigasjon og unike funksjoner for bedre sikkerhet i trafikken. Med en 1,8-tommers skjerm, som er tydelig lesbar selv i sterkt sollys, og knappestyring er Edge 130 designet for både terreng- og landeveissyklisten. Sykkelcomputeren er også kompatibel med Varia™-serien, som øker oppmerksomheten i trafikken med sykkelradar, sykkellys og mer.

Edge 130 er designet for å øke prestasjon fra sykkeltur til sykkeltur. Med mulighet for tilkobling mot kraftmåler kan syklisten trene enda hardere og se hvor mange watt som produseres. Syklisten kan også konkurrere mot Garmin- og Strava-segmenter i sanntid, noe som gir mulighet til å se prestasjon sekund-for-sekund, sammenligne gjennomsnittsfart og prestasjon mot konkurrenter. Pris fra kr. 2099, www.garmin.no

XTR_M9100_1x11_ENDURO (1)

Shimano XTR M9100
Shimano lanserte i midten av mai nye XTR M9100 for MTB og enduro. M9100 er ikke en videreutvikling av M9000, men et redesign fra grunnen av opp til å finne de beste komponentene for terrengsykling. Under utviklingen av XTR M9100 har fart, fokus og kontroll for rytterne vært viktige parametre. De nye komponentene er 150 gram lettere for terrengsykler og 90 gram for enduro. les mer om nye XTR M9100 i neste utgave av magasinet Birken eller på www.shimano.com.

 

1_Racing_Ray_EVO_TL_Speedgrip_CMYK

Racing Ray

2_Racing_Ralph_EVO_TL_Speed_CMYK

Racing Ralph

To nye MTB-brødre
Schwalbe lanserer nye dekk for å møte utfordringene i moderne MTB-løyper. Racing Ray er et fordekk og nye Racing Ralph er bakdekk. Med de to dekkene setter Schwalbe en ny stadard innen terrengsykling. Racing Ray skal gi gode styreegenskaper på forhjulet mens Racing Ralph skal gi fart, bedre grep og akselerasjon fra bakhjulet. MTB-traseer blir mer kompliserte og hardere, og krever mer av dekkene i forhold til vær, grep, akselerasjon og rulleferdighet. De to dekkene er bygget for å jobbe sammen.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen