Nyheter

Sykkelvogn fra Thor Hushovd

EKS_1548

Kid Racer Twin er designet uten kompromisser på kvalitet, sikkerhet og komfort. Se den i Håkons Hall under rittet.

"Ideen om å lage min egen sykkelvogn oppsto da jeg oppdaget at andre vogner var for brede til å passere gjennom en dør. Min lille familie bor i en leilighet med begrenset plass til å lagre ting. Derfor bestemte jeg meg for å lage en sykkelvogn/ multivogn som slår seg sammen sidelengs. Resultatet ble en vogn som passer både i leiligheten og bilen. Dessuten kan den alltid trilles på hjulene. Med sykkel og Kid Racer Twin er familien klare for små og større turer.

Kid Racer Twin er bygget med en solid aluminiumramme. Med lavt tyngdepunkt og god bredde mellom hjulene er vognen meget stabil. Solide skivebremser sikrer vognen ved parkering og avanserte støtdempere glatter ut humpene. Alt er gjennomtenkt og designet med tanke på at barna skal ha den aller beste beskyttelsen. Derfor sitter de også trygt i polstrete seter og sikres med fem-punkts setebelter fra sikkerhetseksperten Holmberg.

Kid Racer Twin er designet uten kompromisser på kvalitet, sikkerhet og komfort. Ingen annen sykkelvogn er i nærheten av det avanserte understellet, med uavhengig støtdemping på begge hjul, rekordlang fjæringsvei og en svingarm optimalisert for harmoniske bevegelser. Vognen ruller lett på punkteringsbeskyttede Schwalbe-dekk og felger med dobbel bunn.

 

Birken | Messe på Birkebeinerrittet

Øvrige utstillere:

Aktiv mot kreft
Boligpartner AS
Carbon Consepts AS
Essity Norway AS
Foss Sykler AS
Hard Rocx AS
Kondis
Kärcher AS
LO Stat Hedmark
Memira AS
Nordic Sportsmaster AS
Olympiasykler AS
One Point AS
Orkla/Maxim
Polar Electro AS
Ramo AS
Shimano Nordic AS
Subaru Norge AS
Tail It Technologies AS
Thor Hushovd AS
Treefrog.no
Treningspartner AS
Ultimate Nordic AS
Zen Products AS

 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen