Nyheter

Takk, Anders!

Anders Aukland
Lørdag staket Anders Aukland over målstreken på Lillehammer i sitt aller siste Birkebeinerrenn som toppidrettsutøver. Birkens Ungdomsreportere har de siste dagene kontaktet flere av Anders' konkurrenter, lagkamerater og skivenner, som gjerne ville si noen ord til den abdiserende Birken-kongen.

Tekst, foto og video: Ungdomsreportere

Dette har resultert i en video, som også er en takk fra Ungdomsreporterne. I mer enn 20 år har Aukland stilt opp og tatt seg tid til et intervju med de unge journalistene - hver gang - de har tatt kontakt for en prat. Første gang da Birken var verdenscuparrangør i 2002 og Anders kapret andreplassen, bak Thomas Alsgaard.

Skiløperen fra Tønsberg har vunnet Birkebeinerrennet fire ganger. Bildene nederst på denne siden viser den populære og svært sympatiske idrettsutøveren på seierspallen etter sin første totalseier tilbake i 2006.

Gjennom mange år har Anders vært en flott ambassadør og gitt Birken mye PR. Vi ønsker hardhausen lykke til, uansett hva han måtte velge å gjøre i fremtiden. Og om han skulle ønske å stille til start igjen, er han mer enn velkommen. Birken-sjef Eirik Thorbjørnsen lover nemlig gratis deltakelse for resten av livet.

Takk og lykke til, Anders Aukland!

Anders Aukland vant sitt første Birkebeinerrenn i 2006

  
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen