Nyheter

Trener for et langt liv

_B8A8745-kopi

18 år gamle Caroline Steen trener opptil seks ganger i uken. Det har gått hardt utover knær.

Annonsørinnhold

Nå har hun endelig funnet et støtteprodukt som gjør at hun kan yte maksimalt til tross for litt vondt her og der.

I tillegg til regelmessig styrke- og løpetrening har Caroline spilt aktivt fotball i mange år. På grunn av smerter i kneet som følge av overbelastning måtte hun foran hver kamp og trening bruke lang tid for å tape opp kneet.

– Nå har jeg endelig funnet et produkt som gjør at jeg kan skrote tapen for godt. Med støtteproduktet Actimove Motion kan jeg yte maksimalt, være seg om det er fotball, styrke eller løping. Det har økt trenings- og livskvaliteten betraktelig, sier hun.

Før og etter skade

Skader i knærne er av de vanligste sportsskadene som følge av feil belastning, overbelastning, svakhet eller betennelse i musklene. Hege Bøhnsmoen, sykepleier og produktspesialist i Essity, sier idrett og aktivitet er bra for kropp og sinn, men at skader er et skår i gleden.

– Spesielt blant unge er det vanlig med knesmerter i idrett. Kneet er et område hvor det ofte oppstår smerter som er relatert til vekst. Det kan derfor være lurt å bruke knestøtte før eventuelle smerter og skader oppstår. Spesielt ved trening hvor kneet trenger stabilitet, og der det er fare for skade, bør en knestøtte benyttes. Gjerne i kombinasjon med støtdempende skoinnlegg, sier hun.

Optimal støtte og passform

Støtteproduktene fra Actimove som er å få kjøpt på apotek, har et avansert design for god komfort. Hege Bøhnsmoen forklarer at produktet Caroline bruker masserer kneet forsiktig samtidig som en silikonringholder kneskålen i korrekt posisjon.

– Under trening blir kneleddene utsatt for høy belastning, og musklene rundt kneet må derfor holdes varme og myke for å unngå skader. En knestøtte fra Actimove beskytter kneet, holder det varmt og minimerer risikoen for kneskader, da det støtter kneligamentet, sier hun.

Investering for fremtiden

Caroline har vært aktiv i hele sitt liv, og kan ikke seg for seg et liv uten trening. Hun sier hun kommer fra en familie der trening alltid har vært i fokus, og at det derfor er en naturlig del av livet.

– Til tider har jeg hatt så store smerter at jeg har vært redd for at treningsmengden må reduseres. Heldigvis fant jeg et produkt på apoteket som gjør at jeg kan opprettholde intensiteten og mengden. Det er viktig å trene for et langt og sunt liv. Det er en investering i fremtiden, sier hun.

Actimove

I tillegg til knestøtte finnes det albuestøtte, håndleddsstøtte, ankelstøtte og tommelstøtte. Dersom du sliter med smerter i leddene anbefaler vi å gå på apoteket for råd og veiledning eller besøke (link) for mer informasjon om de ulike produktene som gjør deg bedre i stand til å drive aktivitet slik du ønsker.

_B8A8858-kopi
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen