Nyheter

Trippelmølle fra Abilica

IMG_0354

Johannes Høsflot Klæbo har deltatt i utviklingen av Abilica XC-Mill 2700. Du kan teste mølla i Håkons Hall til helgen.

Fra venstre Lars Petter Stormo, Marte Klaussen og Trude Stormo på hver sin mølle.

Tekst og foto: Terje Lund Olsen

Johannes har brukt mølla siden i fjor høst og bidratt til å utvikle produktet som ble lansert i Drammen mandag. XC-Mill 2700 er perfekt til både rulleski, sykkel og løp.

Den har en topphastighet på 30 km/t og en stigningsprosent på 15. Det i tillegg til løpeflaten på 100 x 250 cm gjør den til en svært brukervennlig mølle hvor to personer også kan løpe samtidig.

Mølla har computer med treningsprogrammer, hastighet og stigningsjustering. I tillegg er det montert hastighets- og stigningsjustering på høyre side av håndtakene, for lettere å kunne justere fart og stigning under bruk. Det er også nødstopp på computer og på kontrollene på siden.

Johannes Høsflot Klæbo mener mølla kan gjøre han til en bedre skiløper. På dager med dårlig vær og føre er det fint å kjøre økter inne. Det garanterer en god økt.

- Mølla er perfekt til treningsøkter hvor man skal ha kontroll på intensiteten. Jeg kjører også styrkeøkter i staking, trener på tyngdeoverføring og klassisk uten staver forteller Johannes.

Stigningsprosenten på mølla gjør at du også kan kjøre økter med elghufs. Den egner seg også godt til tester da du er garantert like forhold.

XC-Mill 2700 kan du se og prøve på Treningspartners stand i Håkons Hall i forbindelse med Birkebeinerrennet til helgen.

Prisen på XC-Mill 2700 er kr. 129 990 inkl. mva.

IMG_0377
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen