Nyheter

Nina Roland mottok frivillighetsprisen

nina Roland ritt 2023

29.08.2023 Foto og tekst: Birken

Nina Roland mottok prisen blant flere hundre fremmøtte på jubileumsfesten på Rena Torg under årets Birkebeinerritt. Prisen ble overrakt av daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Birkens frivillighetspris som deles ut tre ganger i året, ble innstiftet av Sparebank 1 Gudbrandsdal og Birken i frivillighetens år i 2022. Prisen er videreført også for i år, men tre utdelinger i tilknytning til Birkens arrangement. Prisen deles ut nå for sjette gang.

Blant mange verdige kandidater som gjør det lille ekstra, gikk prisen denne gangen til Nina Roland. Hun representerer Rena damekor som har vært en viktig støttespiller for Birken i mange år.

Nina ble for 22 år siden en sentral funksjonær i Birken, og hun har siden 2012 hatt ansvaret for startnummerutdelingen på Rena. Nina er pliktoppfyllende og pålitelig. Hun er også kjent for sitt alltid gode humør og sin positivitet, også når det skjer endringer i takt med utviklingen av arrangementene.

Sparebank 1 Gudbrandsdal og Birken gratulerer Nina Roland, frivillig representant for Rena Damekor, som verdig mottaker av Birkens frivillighetspris. 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen