Nyheter

Vinnere av BirkenUng-stipendet

birkenung stipend

Foto og tekst: Randi Bolstad

Hva er BirkenUng-stipendet?
BirkenUng-stipendet deles i år ut for tredje gang. Stipendet har bidratt til å hjelpe frem mange fine idrettsutøvere fra hele landet.

Stipendet går til enkeltutøvere og idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12-16 år.

Dagens Næringsliv deler sammen med Birken, Sport 1, Ramo og Polar, ut seks BirkenUng-stipend.  En gang i året kåres det også en vinner for klassen idrettslag, som vil motta et stipend på 50.000 kroner.

Juryleder er Åge Skinstad, Karoline Dyhre Breivang, Nils-Ingar Aadne, Edvald Boasson Hagen, Maiken Casperen Falla og Eirik Torbjørnsen (Birken)

Vinnerne er:

1. Annika Pettersen 14 år fra Fredrikstad
Hun er engasjert i sykling og stiller her for første gang. Hun trener mye med gutter men står på for å engasjere flere jenter til miljøet, både gjennom skolen og idrettslaget. Hun er strukturert og hardtarbeidende, tar i et tak både med motivering og et spadetak når det trengs. Hun yter stor respekt i sitt miljø og er en verdig vinner til stipendet.

2. Eirik Enbusk 15 år fra Nesodden IF
Eirik har gjennom alle år vært et naturlig samlingspunkt i treningsgruppa, og har vært med på å motivere sine medutøvere hvis de har hatt det tungt i langrennssporet. Han har beholdt treningsmotivasjon selv også i tøffe tider. Han vet at trening nytter og jobbe ri herdig med en visshet om at hardt arbeid lønner seg i lengden.

Vi GRATULERER Eirik og Annika

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen