Nyheter

Vinnere av BirkenUng-stipendet

Birken ung løp 2018

Hva er BirkenUng-stipendet?
BirkenUng-stipendet deles i år ut for andre gang. Stipendet har bidratt til å hjelpe frem mange fine idrettsutøvere fra hele landet.

Stipendet går til enkeltutøvere og idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12-16 år.

Dagens Næringsliv deler sammen med BirkenSport 1, Dæhlie, Ramo og Polar, ut seks BirkenUng-stipend En gang i året kåres det også en vinner for klassen idrettslag, som vil motta et stipend på 50.000 kroner.

Juryleder er Åge Skinstad og han har med seg jurymedlemmene; Ingrid Kristiansen, Mårten Soleng Skinstad, Edvald Boasson Hagen, Maiken Casperen Falla og Ingunn Rønningen Kleven (Birken).

Vinnerne er:

 

Live Johanne Thørud, 14 år fra Lørenskog skiklubb
Hun er opptatt av å skape et godt miljø og bidrar til at lagkameratene skal føle seg velkommen og inkludert. Hun har vist at systematisk trening og hardt arbeid gir resultater og står på jevnt og trutt uansett resultat.

Vetle Lysaker Norbom, 15 år fra Konnerud
Her er det en som har forstått hvor viktig det er at alle bidrar på flere områder. Denne gutten er ikke bare kreativ i eget treningsmiljø men har vært både trener for andre og speaker på arrangement. Denne vinneren håper vi å se på mange idrettsarenaer i lang tid fremover.

Les mer om BirkenUng-stipendet

Vi gratulerer to flotte ungdommer med stipendet

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen