Nyheter

Vinnere av BirkenUng-stipendet

birken ung løp 2019

Tekst og foto: Randi Bolstad

Hva er BirkenUng-stipendet?
BirkenUng-stipendet deles i år ut for tredje gang. Stipendet har bidratt til å hjelpe frem mange fine idrettsutøvere fra hele landet.

Stipendet går til enkeltutøvere og idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12-16 år.

Dagens Næringsliv deler sammen med Birken, Sport 1, Ramo og Polar, ut seks BirkenUng-stipend.  En gang i året kåres det også en vinner for klassen idrettslag, som vil motta et stipend på 50.000 kroner.

Juryleder er Åge Skinstad, Karoline Dyhre Breivang, Nils-Ingar Aadne, Edvald Boasson Hagen, Maiken Casperen Falla og Eirik Torbjørnsen (Birken)

Vinnerne er

Jente: Lisa Kristine Jorde 14 år fra Asker
Hun trener både sykkel, løp og ski og er veldig glad i all form for trening.
Hun er en pådriver for et godt miljø og engasjerer til aktivitet på ulike nivåer. Hun elsker å være i aktivitet og ha det gøy på treninger og samlinger, sammen med venner.

Gutt: Borgar Mæland 14 år Rustad IL
 -Han har møtt opp på så godt som alle treninger og har alltid en fantastisk innsatsvilje, «always happy», og har en egen evne til å få andre til ha det bra og gøy på trening.   Han er et eksempel på at mestring gir inspirasjon uansett nivå man kommer fra.  Med sitt usedvanlige glade utrykk, er han også ofte å se med joggeskoa ute i marka. Til glede og inspirasjon for trenere, foreldre, kompiser og seg selv. Han er en slik som viser ekte idrettsglede og som også gir frivillige trenere en helt egen energi til å fortsette.

Les mer om BirkenUng-stipendet

Vi gratulerer to flotte ungdommer med stipendet!

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen