Nyheter

VinterBirken QR fortsetter

Caroline og Martn Johansen

Selv med over 20 blå på Rena på morgenen tok mange turen over fjellet lørdag.

For de som startet på Rena kl. 08.00 var det 24 minusgrader. På Kvarstad var det samtidig -27. Allikevel var det mange birkebeinere som la ut på tur både fra Lillehammer og Rena. De fleste da temperaturen hadde steget noe. Sola dukket etter hvert opp fra en skyfri himmel. På Raufjellet blåste det friskt og deltagerne ble møtt med igjen føyka spor og noe trått føre.

Birken tok imot deltagerne på Kvarstad hvor det ble servert Maxim, varm saft, Gilde pølser med Buer lomper og Maarud potetgull.

De tre neste helgene er det Vinterferie og meldt noe mildere temperaturer. Ta den flotte skituren over tre fjell og du møter oss i Birken på Kvarstad!

Vardebakken

Marianne og Kristin Vardebakken gikk VinterBirken. Marianne var med på Birken for første gang mens Kristin tidligere har deltatt i UltraBirken løp, Birkebeinerløpet, Birkebeinerrittet og StafettBirken ski.

ÅgeSkinstad

Åge Skinstad gikk VinterBirken QR fredag for å lage podcast. Lørdag tok han turen tilbake til Rena for å hente bilen.

Bålpanne

Mange valgte å varme seg litt ved bålpanna før de fortsatte turen.

Patrick Åserud

Patrick Åserud var førstemann over fjellet lørdag. Han tok VinterBirken QR og Vasaloppet virtuelt samtidig. Det vil si at han gikk tur-retur. Tilbake på Rena hadde han unnagjort 108 km. Foto: Jan Tore Jakobsen

Caroline og Martn Johansen

Bilde:  Caroline og Martin Johansen valgte å gå VinterBirken QR fra Lillehammer til Rena. For Caroline var det første gang mens Martin har gått Birkebeinerrennet en gang tidligere.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen