Nyheter
Bilde 01Web_1400x720

Foto: Øyvind Wold, Tekst: Birken

VinterBirken QR - gå når du vil!
VinterBirken QR er et supplement til Birkebeinerrennet som gjennomføres fra 6. februar til 7. mars i den originale Birkebeinerløypa.
- Gå når du vil, når det passer deg og få godkjent din Birkendeltagelse.

Det blir kos, mat og hygge på Kvarstad og flotte premier blir tilsendt i posten.

Hva er VinterBirken QR?
VinterBirken QR består av fem passeringspunkter med QR-koder som er satt opp i Birkebeinerløypa mellom Tingstadjordet på Rena og Birkebeineren Skistadion på Lillehammer.

For hvem?
VinterBirken QR er åpent for alle over 13 år (alder pr 31.12.2021).

Godkjent Birkendeltakelse
Alle som skanner samtlige QR-koder fra start til mål eller i omvendt rekkefølge i løpet av perioden, får registrert VinterBirken QR 2021. Denne deltagelsen vil telle med ved premiering på summert antall deltagelser.

Valgfri retning
Du bestemmer selv hvilken retning du vil gå. Du kan enten starte på Tingstadjordet, Rena eller på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer.

Fordel turen gjerne over flere dager
Det er ikke noe krav om at QR-kodene må registreres på samme dag. For de som synes 54 kilometer blir for langt på en dag, kan VinterBirken deles opp i flere etapper.

Service hver lørdag
Birkebeinerløypa kjøres gjennomgående hver lørdag fra 6. februar til 7.mars. Hver lørdag i denne perioden blir det kos, hygge og enkel service på Kvarstad.

Premiering
Alle deltakere som fullfører får tilsendt en VinterBirken pin og en Birkenlue i posten. I tillegg trekkes det ut premier fra samarbeidspartnere.

#vinterbirken
Bruk emneknaggen/hashtagen #vinterbirken og du er med i trekningen av fine premier.

Deltakeravgift
kr 490,- (25 år og eldre)
kr. 390,- (13 – 24 år)

Subaru vinter
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen