Nyheter

VinterBirken QR utvides med to uker

VinterBirken QR utvides med to uker

Tekst: Birken Foto: Birken

Som en følge av avlysningen utvides nå perioden for VinterBirken QR til 21. mars, altså ut den opprinnelige rennhelga. Dette vil gi enda flere skiglade mosjonister muligheten til å oppleve Birken på en annerledes måte.

VinterBirken QR er en folkehelseaktivitet og et alternativ til Birkebeinerrennet. VinterBirken QR gjennomføres fra 6. februar til 21. mars i den ordinære Birkebeinerløypa.

Utvidet tilbud
Tilbudet med bemannet matstasjon utvides de to siste helgene, 13.-14. mars og 20.-21. mars, med servering på Kvarstad lørdag og søndag fra klokken 10.00 - 15.00.

Hva er VinterBirken QR?
VinterBirken består av fem passeringspunkter med QR-koder, som er satt opp i Birkebeinerløypa mellom start på Rena og målgang på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Du kan gå hvilken retning du vil, hvilken dag du vil - og trenger ikke scanne alle kodene samme dagen.

Birkebeinerløypa kjøres gjennomgående hver lørdag (søndag ved snøfall) fra 6. februar til 21.mars. Hver lørdag i denne perioden, og de to siste søndagene, blir det kos, hygge og enkel servering på Kvarstad fra klokken 10.00 - 15.00

Premiering
Alle deltakere som fullfører får tilsendt en VinterBirken pin og en Birkenlue i posten. Bruk hashtaggen #vinterbirken og vær med i trekningen av fine premier fra Birkens samarbeidspartnere.

Godkjent Birkendeltagelse og trippel
Alle som fullfører får registrert VinterBirken QR 2021. Denne deltagelsen vil telle med ved premiering på summert antall deltagelser og inngår som en del av Birkebeinertrippelen 2021.

Les mer, og meld deg på.

 

 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen