Tilbake

Birkebeinerrittet2016LarsKrogsveen-2724

Om Birken AS

Birken AS ble stiftet 25.11.2013 og er en direkte videreføring av den virksomhet som tidligere var organisert i Birkebeinerrittet AS og Birkebeinerrennet AS. Birken AS eies av de lokale idrettslagene Rena IL, Lillehammer Skiklub og Lillehammer Cykleklubb gjennom selskapene Birkebeinerrittet AS og Birkebeinerrennet AS.

Ideell organisasjon

Birken er en ideell organisasjon hvor overskuddet i sin helhet går tilbake til idretten i regionen. Arrangementene gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad. Årlig jobber mange tusen frivillige dugnad for sitt idrettslag, musikkkorps e.l. i tillegg til 40 sentrale frivillige og Birkens administrasjon.

Visjon: Være verdens største og mest attraktive arrangør med fjellet som arena
Slagord: Birken – drømmer, stolthet og glede

Forretningsidè
Formålet er gjennom ideell virksomhet å fremme interessen for langrenn, sykkel, løp, annen breddeidrett og folkehelseaktiviteter. Birkens forretningsidè er i lys av dette formålet å tilby store arrangement som årets treningsmål innenfor langrenn, terrengsykling og løping. Birken skal gjennom sine ulike arrangement gi et tilbud til både mosjonister, de ambisiøse og elite. Arrangementene skal gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad.

Verdier
G
 - glede
S - stolthet
F - felleskap

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen