Tilbake

Stengte veier

Birkebeinervegen
Birkebeinervegen er åpen fra Messelt til Øvre Åstbru. Kjøring til Lillehammer via Øyerfjellet. Birkebeinervegen er stengt for biler fra krysset v/ Storstilen.

Åstdalen
Åstdalen er åpen med innkjøring fra Gåsbu, Kvilheim og Brumundsaga frem til Kvarstad. Nordfra er det mulig å kjøre fra Øvre Åstbru til Kvarstad. Ved Kvarstad er det ikke mulig å passere så lenge rittet pågår. Det er mulig å kjøre til Bjønnåsen og hytteområdet som ligger vest for ritt- traseen (se neste punkt).

Bjønnåsen - Øyungen
Veien er stengt på strekningen Nysetra - Øyungen lørdag kl 09.00 - 16.30.

Kvarstad – Storstilen – Storåsen - Sjusjøen
Det er stengt mellom Kvarstad og Grunnbekken og videre til Storstilenkrysset -Elgåsen – Storåsen – innkjøring Sjusjøen langrennsarena lørdag kl 10.00 – 18.00

Sjusjøen - FV 2, Mesnalia til Storåsen
FV-2 er stengt nord for undergangen for Birkebeinerløypa til Storåsen lørdag kl 10.00-18.00 

Avskåkålia – Birkebeineren Skistadion, Lillehammer
Sjøseterveien mellom Avskåkålia og Birkebeineren Skistadion er stengt i begge retninger lørdag kl 08.00-20.00.

Lillehammer

  • Sigrid Undsetsveg er stengt fra krysset Bankgata til Nordsetervegen (rundkjøringa ved Kiwi) fredag kl 22.00 til lørdag kl 21.00. Videre vil gata stenges mellom oppkjøring til hallene og Åveitbakken i.f.m. BarneBirken fredag i tidsrommet 16.30-18.30
  • Birkebeinervegen mellom Sigrid Undsetsveg og Birkebeineren Skistadion (VIP-vegen) er stengt for gjennomkjøring ved Parkering Lysgårdbakkene lørdag kl 09.00-20.00 (nødvendig trafikk går som normalt til Birkebeineren hotell, studentblokkene og bobilparkering på Parkering Lysgårdsbakkene)

Kjøremønsteret i og rundt Lillehammer er endret, følg henvisning!

Vi vil samtidig ønske alle hjertelig velkommen som tilskuere langs traseen

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen