Nyheter

Birkens sommertips

alt til norgesferien

Birken har en rekke gode partnere som kan være av interesse i sommer.

Skal du ha nye løpesko, rulleski, sykkel eller treningsklær, har Sport 1 200 butikker over hele landet. Og skal du vandre i naturen og på fjellet har Sport 1 alt du trenger.

Tar du bilen på ferie i år? Kanskje har du allerede en Subaru som tar deg trygt frem. Ikke bare på vinteren, men også på sommeren. Har du ikke en Subaru, så prøvekjør en og sjekk kampanjen Norgespakken. Er du først på biltur på E6, og naturlig nok lytter til Radio Metro, bør du så besøke Swixbutikken på Lillehammer. Den ligger rett ved E6. Der får du kjøpt det meste av treningsklær og turutstyr i tillegg til Birkenkolleksjonen.

Skal du løpe og forberede deg til Birkebeinerløpet i september bør du ta en kikk på spennende nyheter fra Asics.

Til SommerBirken er det Scott som gjelder. Ikke bare sykkelen, men hjelm og sykkelsko. Scott er den mest brukte sykkelen i Birkebeinerrittet gjennom mange år. Til aktiviteten trenger du en USWE sekk og Essity Norway hjelpemidler i form av støtteprodukter fra Actimove og Jobst kompresjonsstrømper som du får kjøpt på Apotek over hele andet. Når du deltar i SommerBirken får du deltagermerke som er produsert av Trofè.

Til grillen i sommer kan vi anbefale pølser og øvrig grillmat fra Gilde og til pølsa tar du lomper fra Buer lompebakeri. Visste du at lomper kan brukes til så mye mer i sommer? 

Skal du ha sommerfest eller trenger telt til din klubb eller bedrift. Sjekk Hallgruppens store utvalg av telt, stoler, bord m.m.

I varmen trenger du både salt og drikke. Maaruds potetgull er en favoritt mens Coca Cola har både Cola og Bonaqua. Til treningsturen er det Maxim som hjelper deg til målet. Norges første «sportsdrikk» var Vørterøl fra Ringnes. En kald Vørterøl fungerer.  Og til Rosinbakken og frokostblandingen anbefales rosiner fra Sun Maid.

Etter ferien skal du kanskje fortsette med hjemmekontor? Kontorleverandøren på Lillehammer hjelper deg både til hjemmekontoret, hytta og hjemmet. Evry hjelper deg med data, og Eidsiva med bredbånd til hus og hytte. Mobilabonnementet har du naturlig nok hos Telenor.

GD og DN har godt lesestofff, ikke bare i ferien. Skal du rydde i huset, leiligheten eller på hytta, er Glør og Ragn Sells de rette til å ta i mot.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen