Nyheter

Covid 19 og Skifestivalen 2022

Birken Fredag 18.3 2016 30

Situasjonen nå
Som arrangør håper vi som dere at vi nå ser starten på slutten av pandemien som har preget våre liv i snart to år. Vi er alle lei, og vi krysser fingrene for at myndighetenes ulike tiltak vil slå positivt ut for smitteutviklingen i vinter, slik at Birkebeinerrennet i mars 2022 kan gjennomføres slik vi alle ønsker det.

Vi planlegger per tid for en nær normal gjennomføring med gode allmenne smitteverntiltak, og vil at du som deltaker skal vite at vi uansett situasjon vil avvikle våre arrangement i en trygg ramme og i tråd med råd og føringer gitt av helsemyndighetene. Dette har vi erfaring med fra arrangementene i 2021 som ble gjennomført med antallsbegrensning, corona-pass, teststasjoner og gode allmenne smitteverntiltak.

Vi har jevnlig dialog med både sentrale og lokale helsemyndigheter, og i løpet av januar/februar kommer vi tilbake med ny informasjon.

Ingen risiko å melde seg på
Hvis vi skulle komme i en situasjon i mars der vi blir pålagt av myndighetene å begrense antall deltakere vil de som meldte seg på først ha fortrinnsrett til de plassene som er tilgjengelige. Trippeldeltakere vil også bli prioritert. Påmeldte som ikke får plass vil kunne velge mellom å få overført deltakelsen sin til 2023 eller refusjon av påmeldingsavgiften. Merk at dette gjelder ved deltakerbegrensning eller avlysning. Hvis du av andre årsaker ikke kan delta gjelder alminnelige påmeldingsvilkår.

For deltakere som bor utenfor Norge – ha reiseforsikring! Den dekker både reise, opphold og deltakelse i rennet.

Har du spørsmål som gjelder gjennomføring av Birkebeinerrennet 2022 - kontakt oss gjerne på info@birkebeiner.no

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen