Nyheter

Tekst: Birken, oppdatert 17. mars kl. 12.10

Dagens SkøyteBirken og TurBirken avlyses

Det er sterk vind og snø i fjellet, og det ansees som uforsvarlig for skiløpere og funksjonærer å være i fjellet.

Deltagerne vil bli tilbudt start i morgen lørdag
Alle påmeldte overføres automatisk til Birkebeinerrennet i våre systemer. Hvis du ikke kan starte i morgen, vil systemet vårt fange opp det og du vil få refundert 50% av startkontingenten i etterkant av rennhelga, jf. våre påmeldingsvilkår.

Du kan også velge å flytte påmeldingen til neste år.

Info om startnummer, brikker og starttidspunkt

Har du allerede hentet ditt startnummer til SkøyteBirken og TurBirken 54 km?
Bruk samme startnummer og brikke du har fått utdelt. Har du allerede levert inn brikken din? Ta kontakt i sekretariat i Håkons Hall eller i Åmot kulturhus på Rena og du får utlevert ny brikke.

Har du ikke hentet ditt startnummer til SkøyteBirken og TurBirken 54 km?
Hent startnummer enten i Håkons Hall eller i Åmot kulturhus fredag 17. mars. På renndagen lørdag 18. mars er det kun mulig å hente startnummer i Åmot kulturhus.

TurBirken – starttider og pulje
Samtlige deltagere som skulle startet fredag blir automatisk plassert i pulje 12 med starttid kl 09.20. Hvis du ønsker seeding, MÅ du aktivt ta kontakt. 

Har du seeding fra tidligere og ønsker å gå i seedet pulje? Kontakt sekretariatet i Håkons Hall eller i Åmot kulturhus eller send en e-post til seeding@birkebeiner.no så hjelper vi deg (seeding går ikke automatisk).

SkøyteBirken 
Det settes opp egen skøytestart kl 10.30 etter siste start Birkebeinerrennet 18. mars. SkøyteBirken som arrangement går som planlagt i sin helhet. Fellesstart med pulje 1 (oppstilt først) og pulje 2, alle starter på startskudd samtidig. Tiden begynner å gå når startskuddet går.(ikke mattestart)

Traseen blir preppa med skøytespor. 

Merk: Den opprinnelige blomsterseremonien for de 3 beste til SkøyteBirken som skulle være på Birkebeineren Skistadion, flyttes til Håkons Hall ca kl 16.30

Bussinfo
Har du bussbillett til TurBirken og SkøyteBirken fredag 17. mars og stiller til start lørdag? Du slipper å kjøpe ny! Bruk samme billett lørdag eller vis skjermbilde av påmelding til TurBirken og SkøyteBirken til bussjåfør. Du trenger ikke å bestille bussbillett på nytt.

Bussavganger
Hopp på den bussen som passer deg.
Se busstabell og avgangstider her

Skyttelbuss-tilbudet til start på Rena forlenges med en time til 10.30.

Ledige plasser på madrassovernatting
Trenger du overnatting fra fredag til lørdag? Det er ledige plasser på madrassovernatting på Rena. Du etterbestiller på Min Side.

StafettBirken går som normalt på Birkebeineren Skistadion

Saken oppdateres fortløpende med info gjennom dagen

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen