Nyheter

Håp om renn, men fare for avlysning

Håp om renn, men fare for avlysning

Tekst: Birken Bilde: Geir Olsen

Regjeringen besluttet fredag 19. februar å videreføre de fleste nasjonale tiltak, noe som betyr at det er overhengende fare for at mosjonsdelen av Birkebeinerrennet 19. – 21. mars må avlyses.

Vi starter allikevel nå prosessen med valg av dag for allerede påmeldte deltakere, dersom det i mars skulle komme lettelser som gjør at turrennet kan avvikles på trygge, smittevernmessige vilkår. Dette har Birken en god plan for, men vi arrangerer ikke dersom dette ikke er tilrådelig. Påmeldingen er stengt inntil det foreligger en avklaring.

Birken starter mandag 22. februar jobben med å fordele våre tre tusen påmeldte deltagere over rennets tre dager, 19. - 21. mars.

Frister
Vi fordeler ikke aldersklasser til bestemte dager, men ønsker å gi deltagerene stor valgfrihet til selv å velge dag. Som tidligere lovet vil trippel-deltagere og de første påmeldte få muligheten til å velge ønsket dag først.
Disse må gjøre sitt valg mandag 22. februar, fra klokken 09.00, og tirsdag 23. februar.
De resterende påmeldte gjør tilsvarende valg onsdag 24. februar, fra klokken 09.00, og torsdag 25. februar. Dersom du ikke foretar et valg vil du bli tildelt dag der det er ledig.


Eliteklassene velger ikke dag. Disse klassene går lørdag 20. mars.

NB! Du vil motta en egen e-post og SMS når du skal gjøre ditt valg!

Merk deg at en dag kan bli fulltegnet før fristen som er satt for deg er ute, vi oppfordrer deg derfor til å velge dag så tidlig som mulig.

Mulighet for endring
Etter at alle har valgt sin dag vil det være mulig å endre dag, dersom det er ledig plass, på Min Side fra fredag 26. februar frem til onsdag 3. mars.

Startnummerutdeling
All startnummerutdeling blir på Tingstadjordet på Rena fra en time før din starttid. Det blir altså ikke mulig å hente startnummer på Lillehammer.

Transport og logistikk
Det er per tiden ikke sikkert at Birken vil sette opp busstransport. Dersom dette blir mulig vil tilbudet bli begrenset. Vi oppfordrer derfor alle til å planlegge for størst mulig bruk av eget kjøretøy til og fra arrangementet.

Målgang
I målområdet ved Birkebeineren Skistadion vil det på grunn av covid 19 bli svært begrenset med aktiviteter som samler mennesker, foruten matstasjonen for deltagerene. Vi er opptatt av å skape et trygt arrangement, og hele målområdet er derfor stengt for publikum i tråd med sentrale retningslinjer.

All øvrig informasjon finner du her

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen