Nyheter
Birken ski 16.3 2019  _85

Tekst og Foto: Birken

Arrangører innen idrett og kultur er som resten av Norge hardt rammet av Koronaviruset. Som arrangør av Norges største breddearrangement måtte vi  avlyse årets skifestival.

I den forbindelse ønsker vi i Birken å takke for all støtte og sympatierklæringer fra dere Birkebeinere i tiden etter avlysningen. Det varmer. Det er rørende å se hvor mange som bryr seg om Birken.

Vi er svært takknemlige for at mange har ønsket å avstå fra refusjon av startkontingenten, for å styrke og bevare Birken som en sterk merkevare.

Birken er en ideell organisasjon som eies av lokale idrettslag, og arrangementene gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad. Situasjonen vi og andre står i er vanskelig.

Hvilke rettigheter har du som deltager? 
I henhold til Norges Skiforbund og Birkens påmeldingsvilkår ved en avlysning har du som deltager krav på å få refundert 50% av startkontingenten. 

På Min Side har du to valg:

  1. Jeg ønsker å delta på dugnaden og gir engangslisens og startkontingent i solidaritet til Birken

  2. Jeg krever 50% refusjon av startkontingent.

Logg deg inn på Min Side for å foreta valget. Frist er fredag 3. april 2020.

Hva skjer hvis du ikke foretar seg noe? 
Hvis du ikke velger å foreta deg noe innen fredag 3. april 2020, er du automatisk med på den store dugnaden og Birken beholder innbetalt startkontingent og engangslisens. 

Velkommen tilbake
Vi håper å se deg på startstreken i mars neste år. Du vil få nærmere informasjon om når påmelding til skifestivalen 2021 åpner.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen