Nyheter

Vær og løype

løype

Oppdatert 16.03.23, Tekst og Foto: Birken

Vær og føre
Yr.no har spesiallagd værvarsel for Birken. Se vær, temperatur og kamera ved start Tingstadjordet, Skramstadsetra, Dambua, Kvarstad, Midtfjellet, Sjusjøen og i mål på Birkebeinerren skistadion. Løypa preppes jevnlig og det er mange løypemaskiner i sving. 

SkøyteBirken og TurBirken avlyst fredag 17. mars, se oppdatert deltagerinformasjon

Løypekjøring
Løypekjøring til Birkebeinerrrennet starter kl 22.00 fredag kveld, det er flere løypemaskiner i sving som prepper løypa best mulig foran morgendagens renn.

Pakk sekken riktig
Den enkelte deltaker skal selvfølgelig pakke sekken i.h.t. våre krav (se rennregler), Sørg for å ha nødvendig innhold i sekken som vindtett bekledning, buff, ullundertøy, mat og drikke.

Se webkamera
Følg med på Birkens webkamera. Se været på Tingstadjordet, Skramstadsetra, Raufjellet, Kvarstad, Sjusjøen og Birkebeineren skistadion.Benytt Rode smøreservice
Rode har smøreservice med full prepping av ski både på Rena på Lillehammer. De tester løypa både ved Skramstad og Kvarstad dagene i forkant.

Siste frist for levering av ski er kl 19.00 kvelden før og skiene må være renset for gammel smurning. Se priser og øvrig info om smøreservice.

Se oppdaterte smøretips for 18. mars

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen