Tilbake

Kjøring til Lillehammer
Når du kommer med bil til Lillehammer (E6) er det mulig både kjøre av ved Strandtorget via byen eller følge nordre avkjøring. Nordre avkjøringen er merket med eget skilt for Birken etter E6 og opp til parkeringsplassen nordøst for Håkons Hall. Det er merket gangvei til Håkons Hall.

Sigrid Undsetsveg (vegen som er nedenfor Håkons Hall) er stengt for personbiler mellom rundkjøringen ved Kiwi i Nordsetervegen og krysset Bankgata/Sigrid Undsetsveg lørdag. 

Parkering
Det er parkering i området nordøst for Håkons Hall. Følg skilting og anvisning fra våre parkeringsvakter. Parkeringsbillett koster kr 75,- og kan benyttes på Birkens parkeringsareal på både Rena og Lillehammer hele helgen.

Lagsbusser
Alle lagbusser skal bruke søndre avkjøring til Lillehammer via Strandtorget. Følg skilting til Maihaugen og fortsett samme gate nordover til målområdet. Det er gratis parkering for lagbusser i hoppbakken. NB: Åpent fra kl. 10.30 til kl.17.00 og etter kl. 18.00.

Parkering bobiler
Vi anbefaler deg å parkere bobilen på Olympiaparken camping på Birkebeineren skistadion. Bestill plass her. Bobiler bør ikke parkeres på jordet, da vi opplever at disse kan kjøre seg fast. 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen