Nyheter

Få din egen teknikktrener til Birkebeinerrennet

Racefox 1400x575

Birken og Racefox gir deg personlig trener via ny App
Birkens deltagere tilbys for første gang en personlig trener til Birkebeinerrennet via appen Racefox.

Hva er Racefox?
Racefox består av to deler, et sensorbelte og en app. Til sammen utgjør dette en personlig trener som hjelper deg til å optimalisere din skiteknikk, trening og ditt resultat. Du mottar tilbakemelding direkte til din mobil.

Din egen PT mot Birkebeinerrennet 16. mars
Vil du vite hvor mye du trenger å trene for å fullføre Birkebeinerrennet på en viss tid? Birken har sammen med Racefox utviklet en spesiell versjon av skitjenesten der du får hjelp til å planlegge dine treningsøkter og forbedre din skiteknikk frem mot 16. mars. Treningsøktene i Racefox veileder deg og gir deg eksakt treningsprogram ut fra dine data.

 

Fornøyde kunder
Racefox har fått gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Hver 10 deltager i Vasaloppet har testet tjenesten og forbedret sitt resultat med 15%.

- For oss er det viktig å kunne tilby våre deltakere et produkt som kan gjøre det enklere for den enkelte å nå sitt personlige mål. Racefox Birken er et innovativt produkt og vi ser frem til å se hvordan det vil bli mottatt av våre deltagere, sier Olaf Johan Thomasgaard, daglig leder i Birken.

Racefox har med seg Tord Asle Gjerdalen og Thomas Alsgaard til å utvikle konseptet på det norske markedet.

-Norge er det landet der folk flest går på ski hver vinter. Det føles veldig riktig å kunne tilby en digital skitrener til de som ønsker å bli bedre på ski.

Med våre tjenester ønsker vi å bidra til utviklingen av skisporten, og sammen med Birken blir dette et sterkt samarbeid, sier Magnus Jonsson, administrerende direktør i Racefox.

 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen