Nyheter

Vi passer perfekt sammen!

Per Ivar vinter

Tekst og foto: SpareBank 1 Gudbrandsdal

Finanshuset SpareBank 1 Gudbrandsdal og Birken har mye til felles, og det skal både utøverne og frivillige få merke.

Fra nyttår gikk finanshuset inn som ny hovedsamarbeidspartner de neste tre årene. Et sponsorat som henger høyt for en lokalbank i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

-Birken som merkevare er stor, nasjonal og har et meget godt omdømme. For oss er nesten sponsoratet for stort, men når en ser på verdiene og hva organisasjonene står for, mulighetene som ligger der for begge parter, ja da var det en enkel beslutning for oss å bli med, forteller administrerende banksjef Per Ivar Kleiven.

Lang historie
Han styrer et finanshus som har røtter tilbake til 1860. Om lag 110 personer har sitt daglige virke i virksomheten, enten i bank, forsikring, eiendomsmegling eller i regnskapshuset. Organisasjonen har en dominerende rolle i Gudbrandsdalen og en sterk utfordrer-posisjon i Lillehammer, innenfor bank, mens Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal er den dominerende megleren i Gudbrandsdalen.

-Vår bankvirksomhet strekker seg i hovedsak fra Lillehammer i sør til Otta i nord, men stadig flere av våre kunder kommer fra andre steder, særlig det sentrale Østlandet. Årsaken er at mange har et forhold til vår region, spesielt gjennom hytte- og fritidsbolig eller via arrangement og opplevelser, sier Kleiven.

Kryssende interesser
For første gang har finanshuset gått inn i et sponsorat med alle sine merkevarer, både bank, eiendomsmegling og regnskapshus.

-Vi har gjort dette til en fellessatsing fordi vi ser at Birken gir mange kryssende interesser for alle deler av vårt finanshus. Det kan være alt fra lokale frivillige, til hyttekjøpere på Sjusjøen, eller bedriftseieren som ønsker regnskapstjenester. Mulighetene er mange og vår kjennskap til Birken og dens brukere viser at det er et stort potensial for oss som finanshus, fortsetter Kleiven.

Han tror både frivillige og utøverne vil merke det lokale finanshuset, både gjennom aktiviteter, tilbud og muligheter. Og ikke minst gjennom tilstedeværelse og synlighet under arrangementene.

Gleder seg til Birken
- Vi skal vise oss fram, gjøre oss synlige og kjente. Vi skal vise de mange utøverne at vårt finanshus er et godt og konkurransedyktig alternativ til det dem allerede bruker i dag. Vi pleier å si at vi er lokalbanken med hjertet her. Alt vi skaper, og eier, skal komme kundene våre til gode og derfor blir overskuddene våre igjen her i stedet for på Aker Brygge. Det er det mange av våre kunder som bemerker positivt, sier Kleiven med et smil.

Når Birken på ski går i gang i mars blir det første gang finanshuset får muligheten til å vise seg fram for frivillige og utøvere. Flere planer er lagt det jobbes på høygir i organisasjonen. Også når det gjelder trening.

-Birkenarrangementene er høydepunkter internt hos oss, enten man deltar, er frivillig eller representerer finanshuset. I mange år har medarbeiderne knivet seg imellom, individuelt eller i stafett, med påfølgende fest og moro. For oss er Birken et konkurranse-element, men også noe som bygger fellesskap og lagånd som smitter over i hverdagen, sier Kleiven.

 

Fakta om Finanshuset SpareBank 1 Gudbrandsdal:

  • Historie fra 1860
  • Hovedkontor på Vinstra, kontor på Lillehammer, Ringebu og Otta
  • Består av SpareBank 1 Gudbrandsdal, Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal og SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
  • Nærmere 15 milliarder i forretningskapital
  • 126 millioner kroner i overskudd 2021
  • Ca 110 ansatte

Du finner mer informasjon om Sparebanken 1 Gudbrandsdalen her

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen